Τελευταία Νέα:

Ξαναψηφίσαν οι κάτοικοι σε κοινότητας της Κρήτης


Στις κάλπες κλήθηκαν χθες οι εγγεγραμμένοι πολίτες της στην κοινότητα Μέσα Λακωνίων του Δήμου Αγίου Νικολάου, μετά από εμπλοκή που είχε προκύψει στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή και στις κάλπες βρέθηκαν 180 άτομα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Νικολάου «οι δικαστές της Εφορευτικής Επιτροπής Λασιθίου δεν ανακήρυξαν τις υποψηφιότητες των προέδρων που υπέβαλαν αυτοπροσώπως οι εκπρόσωποι των συνδυασμών (ΑλλάΖουμε το Δήμο), (Δικαίωμα στην πόλη), δεδομένου ότι και οι δύο συνδυασμοί έλαβαν υπόψιν τους τον πληθυσμό των προηγούμενων εκλογών και όχι τον μόνιμο, που επιβάλλει την εκλογή πενταμελούς Δ.Σ. της Κοινότητας Μέσα Λακωνίων».

Σημειώνεται πως στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε μόνο ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην πόλη», με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό.









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.