Τελευταία Νέα:

Σκύλος "Πιτ Μπούλ" επιτέθηκε σε Γυναίκα στα Γιαννιτσά Πέλλας και στην Λαμία Επίθεση σε γυναίκα από αδέσποτα


Πλέον οι επιθέσεις σκύλων τείνουν να γίνουν πρόβλημα για τους ανθρώπους. 



Είναι το τρίτο περιστατικό που συμβαίνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με διαφορά λίγων ημερών, αυτή την φορά στα Γιαννιτσά Πέλλας και στην πόλη της Λαμίας.

Ένα σκυλί ράτσας «Πιτ μπουλ» επιτέθηκε χθες το μεσημέρι σε μια γυναίκα στα Γιαννιτσά Πέλλας όταν ξέφυγε από την κάτοχό του μέσα από την οικία όπου βρισκόταν και επιτέθηκε στην γυναίκα που διερχόταν από το συγκεκριμένο σημείο .

Ο σκύλος δάγκωσε τη γυναίκα στο χέρι, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται πως η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του άνδρα που είχε υπό την προστασία του τον σκύλο, με συνέπεια τη σύλληψή του.

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η άτυχη γυναίκα περπατούσε όπως κάθε πρωί στην περιοχή με κατεύθυνση τη στάση του λεωφορείου που βρίσκεται επί της οδού, προκειμένου να πάει στη δουλειά της.

Αυτή τη φορά όμως η αγέλη που βρίσκεται στο σημείο της επιτέθηκε. Σύμφωνα με τις περιγραφές της παθούσας, τα σκυλιά κατάφεραν να την πετάξουν κάτω σκίζοντάς της τα ρούχα, ενώ από την πτώση χτύπησε σοβαρά στο χέρι.

Για καλή της τύχη ένας γείτονας άκουσε τη φασαρία και έτρεξε προς βοήθεια, απομακρύνοντας τα σκυλιά και βοηθώντας την τραυματισμένη γυναίκα.

Τελικός απολογισμός, Νοσοκομείο και ένα σπασμένο χέρι για τη γυναίκα, ενώ οι περίοικοι καταγγέλλουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Όπως σημειώνουν, έχουν μαζευτεί πολλά σκυλιά που γίνονται επιθετικά κυνηγώντας όποιο όχημα περνάει από την περιοχή τους. Μάλιστα θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Λαμιέων ζητώντας λύση στο πρόβλημα.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.