Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας : Δεν ήταν καλός , κέρδισε την Αγκαθιά και τις εντυπώσεις - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ


Ο Αλμωπός Αριδαίας ως φιλοξενούμενος στο γήπεδο της Νίκης Αγκαθιάς , χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο πήρε την νίκη με το «φτωχό» 1 – 0 .

 Όταν μια ομάδα κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να νικά και χωρίς να εντυπωσιάζει , αυτό έκανε και ο Αλμωπός Αριδαίας.

Αν και ξεκίνησε πολύ νευρικά το παιχνίδι και παρασύρθηκε από τις φωνές και το άναρχο παιχνίδι των αντιπάλων , όταν κατάφερε να ηρεμήσει και να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του η διαφορά ποιότητας άρχισε να φαίνεται στο γήπεδο.

Το γκολ προήλθε από εκτέλεση κόρνερ και το πέτυχε ο  αμυντικός Ναουμίδης. 

Η Νίκη Αγκαθιάς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες , ζήτησε 2 φορές πέναλτι από τον διαιτητή, μια φορά στο πρώτο ημίχρονο σε ανατροπή του επιθετικού της Αγκαθιάς από τον τερματοφύλακα του Αλμωπού και δεύτερη φορά στο Β'  ημίχρονο ζητώντας χέρι σε αμυνόμενο του Αλμωπού. Και στις δυο περιπτώσεις ο διαιτητής έδωσε κορνερ.
Η ουσία είναι ότι ο Αλμωπός Αριδαίας φιγουράρει πρώτος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το γήπεδο:




Ψαράκι στο Μακρύγιαλο 
















































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.