Τελευταία Νέα:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και δύο ΑΣΗΜΕΝΙΑ ο ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ στους χθεσινούς αγώνες ριπτικού τετράθλου στα Γιαννιτσά



Ένα ακόμα ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και δύο ΑΣΗΜΕΝΙΑ, πρόσθεσε στην συλλογή του ο Σύλλογος μας ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ με την αθλήτριά μας ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στους χθεσινούς αγώνες ριπτικού τετράθλου στα Γιαννιτσά, στην κατηγορία Κ14, όπου έλαβαν μέρος 9 αθλήτριες και ένας 1 αθλητής μας.

Η αθλήτρια μας με 4.40 στο μήκος και 36.80 στο vortex κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια και κάνοντας 2 υψηλές επιδόσεις στην σφαίρα και στα 60μ, κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ  στο σύνολο της βαθμολογίας.

Πολύ καλή προσπάθεια και υψηλές επιδόσεις και από τα υπόλοιπα παιδιά, που δώσανε το καλύτερο τους εαυτό και αποδείξαμε ακόμα μια φορά ότι ο ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ πρωταγωνιστεί σε κάθε αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχει με τους αθλητές του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά μας και όλους τους γονείς που μας στηρίζουν:

Τσαμπούρη Αικατερίνη,Παυλάκη Ευαγγελία,Τσόκα Τραϊανη,Παυλίδου Θεοφιλία,Μιχαηλίδου Ανδριαννα,Νικολέτα Ανθοπούλου,Αναστάσιος Αποστολίδης,Μανδαλάκη Μαριάννα,Κωνσταντίνα Κεχαγιά,Ελευθεριάδου Μάλαμα














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.