Τελευταία Νέα:

Νέες εξελίξεις για το νεκρό παιδάκι που πέθανε από πνιγμό σε παιδικό σταθμό -Τι λέει ο πατέρας


Συγκλόνισε τη χώρα ο χαμός του τρίχρονου Γιάννη που έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από νοσηλεία μια εβδομάδας στο νοσοκομείο Παίδων, χθες, Δευτέρα.

Ο πατέρας του μιλώντας στο newsit.gr ξεκαθαρίζει πως το παιδί του δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας: «Τι να σας πω τώρα; Στον παιδικό σταθμό, έγινε ένα επεισόδιο, δεν έδωσαν προφανώς τη δέουσα προσοχή και κατέληξε στο Παίδων». «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας το παιδί μου», είπε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι δύο γονείς κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του παιδικού σταθμού στον οποίο φοιτούσε ο τρίχρονος γιος τους. Από αρμόδιο εισαγγελέα διατάχθηκε μάλιστα η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, από το πόρισμα της οποίας θα αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως έγιναν γνωστές από σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, το αγόρι πέθανε από πνιγμό. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση των αστυνομικών, συναδέλφων του πατέρα του άτυχου παιδιού, το αγόρι πνίγηκε κατά τη διάρκεια γεύματος σε παιδικό σταθμό. Είναι ακριβώς οι πληροφορίες που διαψεύδουν από τον παιδικό σταθμό, υποστηρίζοντας πως το παιδί δεν πνίγηκε τρώγοντας, αλλά κατά τη διάρκεια του φαγητού έκανε έναν σπασμό και λιποθύμησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από ένδεκα ημέρες και συγκεκριμένα το μεσημέρι της 4ης Οκτωβρίου. Το τρίχρονο αγόρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων και παρέμεινε σε καταστολή για δέκα ημέρες. Τελικώς χθες έχασε τη μάχη για την ζωή.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.