Τελευταία Νέα:

Έπεσε η οροφή σε γραφείο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης-"Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα” (ΦΩΤΟ)
Ολόκληρη η οροφή ξηλώθηκε κι έπεσε πάνω σε καρέκλες και τραπέζια, στο γραφείο πληροφορικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Οι τρεις υπάλληλοι που εργάζονται στο συγκεκριμένο γραφείο, αντίκρισαν σοκαρισμένοι το θέαμα, στις 7:00 σήμερα το πρωί, όταν κι έφτασαν στο γραφείο τους.

«Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Πλέον οι εργαζόμενοι θα πρέπει να κυκλοφορούν με κράνη! Στα νοσοκομεία έχουν να γίνουν συντηρήσεις… πριν από την εποχή των μνημονίων. Με την κατάσταση που επικρατεί, κινδυνεύουν πλέον οι ζωές ασθενών κι εργαζομένων», λέει στο Thestival o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο ίδιος μάλιστα υπενθυμίζει ότι πριν από λίγες ημέρες, αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και σε νοσοκομείο της Βέροιας, όπου κομμάτια της οροφής αποκολλήθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γιατρός.

Τέλος, ο κ. Γιαννάκος σημειώνει ότι «οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων υπερβαίνουν τα 800 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να μην γίνονται συντηρήσεις και να δημιουργούνται πολλαπλά προβλήματα».


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.