Τελευταία Νέα:

O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο ΜπάτσηΟ Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση και τους συνεργάτες του, αφού αντάλλαξαν αμφότεροι ευχές για καλή θητεία γρήγορα επικεντρώθηκαν στα σημαντικά αναπτυξιακά θέματα της Αλμωπίας τα οποία μπορούν να προωθηθούν μέσα από κοινές ενέργειες και δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του Δήμου Αλμωπίας.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς κι αυτά που είναι ενταγμένα στον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό της Περιφέρειας. Μεταξύ των έργων προτεραιότητας που συζητήθηκαν περιλαμβάνονται τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της Αλμωπίας (τα οποία είναι σημαντικά για την αποφυγή πλημμύρων στην Αλμωπία, αλλά και στο Δήμο Σκύδρας), η βελτίωση και ασφάλεια του οδικού δικτύου, καθώς και η κατάσταση των σχολικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιορδάνης Τζαμτζής αναφέρει:

«Έχοντας ξεκινήσει την πολιτική μου καριέρα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γνωρίζω ότι για να υπάρξει λύση σε επείγουσες ανάγκες των Δήμων χρειάζεται συνεργασία και υποστήριξη από την Περιφερειακή και Κεντρική διοίκηση. Είναι σημαντικό τα έργα που εντάσσονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας να απηχούν πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο όταν υπάρχει συχνή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των αυτοδιοικητικών».
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.