Τελευταία Νέα:

Πας Φλώρινα – Αλμωπός Αριδαίας 1 - 4 (ΦΩΤΟ)



Με σκορ 1-4 απέναντι στον ΠΑΣ Φλώρινας συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις του ο Αλμωπός στο Δ.Α.Κ Φλώρινας, παρουσία αρκετού κόσμου από την Αριδαία, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και σε αυτό βοήθησε η αγωνιστική παρουσία και της Φλώρινας καθώς αγωνίστηκε ανοιχτά. Οι παίκτες του Αλμωπού μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και πολύ γρήγορα πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μεντή. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Λεζάκης ευτύχισε να είναι ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ στον Αλμωπό τις πρώτες 10 αγωνιστικές, διαμορφώνοντας το 1-1 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

 Στο ιδανικότερο σημείο, δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Αλμωπός πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Νικολίτσα μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια του ιδίου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλμωπός κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τους Πέττα και Στογιαννίδη ενώ είχε κι’άλλες ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. 

Λεπτά συμμετοχής πήραν και οι Warden, Semedo δείχνοντας πως σιγά σιγά ανεβάζουν στροφές για να βοηθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη. Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό και για την 11η αγωνιστική, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας απέναντι στον Θερμαϊκό Θέρμης.

Διαιτητές: Πανυτσίδης, Φαλτάκας & Δρουδάκης

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Φλώρινα: Ηλιόπουλος, Πανταζίδης, Βράγκος (46’ Χατζητιμοθέου), Σοβισλής, Κεσίδης Ν., Μάρκου (78’ Γκουτζίνας), Παπασωτηρίου, Γκινούδης (55’ Μπιτσάνης), Λεζάκης, Ρωμαίος Σ. (65’ Ντούρος), Ρωμαίος Ι.

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζόπουλος (75’ Warden), Στογιαννίδης, Τζημογιάννης, Μαγγίζης, Ασλαμπάλογλου (60’ Καζναφέρης), Νικολίτσας, Ντόγος (70’ Semedo), Μεντής, Πέττας, Κωστούλας (65’ Ξόμπλιος).







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.