Τελευταία Νέα:

Βόλεϋ Κορασίδων: Ίκαρος Έδέσσας - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3 - 0

 

Με νέα νίκη συνέχισαν την προσπάθεια τους οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας, αυτή τη φορά στο δρόμο τους βρέθηκε η αξιόλογη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Στο πρώτο σετ η φιλοξενούμενη ομάδα μετά το αρχικό 5-1 κατάφερε να ισοφαρίσει και να συμβαδίζει στο σκορ με την ομάδα του Ίκαρου. Προς το τέλος του σετ τα κορίτσια της Έδεσσας με ένα σερί 7-1 πόντους κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με 25-18. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν ποιο αμφίρροπα, τα κορίτσια του Μέγα προηγήθηκαν στο σκορ και ήταν μπροστά ως τα μισά του σετ με ένα ή δυο πόντους. Τα κορίτσια του Ίκαρου αφού σταθεροποίησαν το σερβίς τους κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να κερδίσουν το σετ με 25-22. Το τρίτο και τελευταίο σετ ήτα ένας μονόλογος του Ίκαρου Έδεσσα, από την αρχή πήρε μια διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι τέλους(25-20).


 Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας (προπονήτρια Ρέτζιου Ευτυχία): Ρέτζιου Αν.,  Βιτουλαδίτου Χρ.,  Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.  


Μετά το παιχνίδι στο κλειστό(ΔΑΚ), η «οικογένεια» του Ίκαρου Έδεσσας, πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την νέα αγωνιστική χρονιά. 




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.