Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για τα οικιακά λύματα σε βόθρους


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι :

Σε οικισμούς όπου δεν υφίστανται κλειστά αποχετευτικά δίκτυα ακαθάρτων, οι καταναλωτές θα πρέπει να αποχετεύουν τα οικιακά τους λύματα σε βόθρους σύμφωνα με τον Κτιριοδομικό Κανονισμό.


Η σύνδεση αποχέτευσης ακαθάρτων σε δίκτυο όμβριων υδάτων, αποτελεί παράνομη πράξη και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 1069/80 με φυλάκιση έως έξι (6) μήνες και χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και μετά από καταγγελίες συνδημοτών μας προς την επιχείρηση και προς τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την ύπαρξη παράνομων συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων στα αποχετευτικά δίκτυα όμβριων υδάτων, θα προβούμε άμεσα στην κλήση των καταναλωτών μας, σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν.1069/80, ώστε να δηλώσουν εγγράφως τον τρόπο αποχέτευσης του ακινήτου τους και στη συνέχεια θα διενεργήσουμε ελέγχους για τη διαπίστωση της ακρίβειας των δηλώσεών τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.