Τελευταία Νέα:

Σε όλους μπορεί να συμβεί κόλλησε τσίχλα στα ρούχα ή στα μαλλιά σου; Αντιμετώπισέ το χωρίς … καταστροφές! (Βίντεο)Η τσίχλα αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων.

Αν τύχει, όμως, κατά λάθος να κολλήσει στα μαλλιά ή τα ρούχα σου, δε θέλεις ούτε να το σκεφτείς. Τι μπορείς να κάνεις;

Άσε κάτω το ψαλίδι και βγάλε εύκολα την τσίχλα από παντού.


Τσίχλα στα μαλλιά: Δε χρειάζεται να κόψεις την τούφα και φυσικά δεν πρέπει να τραβήξεις και να απλώσεις την τσίχλα. Άλειψε την τούφα που έχει πάνω την τσίχλα, με λάδι ή κάποιο άλλο φυτικό έλαιο και τρίψε την πληγείσα περιοχή. Άφησε το λάδι να δράσει και η τσίχλα θα αρχίσει να σκληραίνει και να αφαιρείται πιο εύκολα από τα μαλλιά. Λούσε τα μαλλιά, βάλε μαλακτικό και χτένισε με μικρό χτενάκι την τσίχλα για να φύγει εντελώς.


Τσίχλα στα ρούχα: Η τσίχλα στα ρούχα, απαιτεί τη μέθοδο της ψύξης. Τοποθετείς παγάκια πάνω στην τσίχλα μέχρι αυτή να σκληρύνει κι όταν έχει γίνει αρκετά σκληρή, με ένα μαχαίρι ή πιρούνι αφαιρείς τα κομμάτια της τσίχλας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.