Τελευταία Νέα:

"Το απόρρητο της επικοινωνίας είναι δικαίωμα σου" - Ενημερωθείτε για τα δικαιώματά σαςΗ προστασία της ιδιωτικής ζωής και του απορρήτου των επικοινωνιών αποτελεί μια από τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και ένα θεμελιώδες ατομικό δικαίωμα.


Για τον λόγο αυτό, είναι απαραίτητο να καταλάβουμε όλοι οι πολίτες την σημασία της προστασίας του απορρήτου. 

 Η ΑΔΑΕ έχει σκοπό την προστασία του απορρήτου των επιστολών, της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο καθώς και την ασφάλεια των δικτύων και πληροφοριών. Η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους για το απόρρητο των επικοινωνιών και τα μέτρα αυτοπροστασίας που θα πρέπει να εφαρμόζονται είναι πάντοτε στους πρωταρχικούς στόχους της ΑΔΑΕ.

 Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας στην ιστοσελίδα http://www.adae.gr/enimerosi/ καθώς και οδηγίες για την δημιουργία ασφαλών κωδικών πρόσβασης που θα χρειαστούν χρόνια για να παραβιαστούν

http://www.adae.gr/fileadmin/info_logos/Kodikoi_Prosbasis_site.pdf


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.