Τελευταία Νέα:

Αν σε προδώσει η μπαταρία του αυτοκινήτου, δείτε ένα κολπάκι έκτακτης ανάγκης


Η σκόνη και η διάβρωση είναι οι χειρότεροι εχθροί των πόλων και των ακροδεκτών της μπαταρίας και αν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο, τότε μπορεί κάλλιστα να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Πριν καλέσεις την οδική, ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων Cameron Steele (και νικητής του Baja 1000) έχει ένα κολπάκι κατά νου που ίσως σε γλιτώσει από κόπο και χρόνο.
Άνοιξε ένα κουτάκι Coca Cola και άδειασέ το κατευθείαν πάνω στους πόλους της μπαταρίας. Το οξύ που περιέχει το αναψυκτικό, μας λέει, θα διώξει τη διάβρωση και θα βελτιώσει την επαφή. Άρα και τις πιθανότητες να πάρει μπροστά το αμάξι.

Αν πάρει, όταν φτάσεις στο σπίτι είναι πολύ σημαντικό να ξεπλύνεις καλά τους πόλους για να αφαιρεθούν τα υπολείμματα του αναψυκτικού. Και να τους στεγνώσεις μετά εξίσου σχολαστικά με ένα πανί…


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.