Τελευταία Νέα:

Η νέα Παπαρίζου; Αυτή είναι η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2020 (Φώτο)


Όπως όλα δείχνουν «κλείδωσε» η καλλιτέχνιδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2020.

Η ΕΡΤ, όπως αναφέρει σημερινό άρθρο του OGAE Greece, έχει συμφωνήσει με την 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis), το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί εδώ και μήνες για απευθείας ανάθεση.

Ως μέλος του συγκροτήματος Kisses, η Στεφανία, εκπροσώπησε την Ολλανδία το 2016 στην Eurovision 2016 τερματίζοντας στην 8η θέση.

Το άρθρο του OAGE Greece γράφει αναλυτικά:
Λίγες μόλις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2019, φαίνεται να έχει κλειδώσει η… απόφαση της ΕΡΤ, του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας μας, όσο αφορά στη συμμετοχή της Ελλάδας για τη Eurovision 2020!

Επιβεβαιώνοντας όλες τις φήμες που έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου μήνες, πηγές μας μάς αποκαλύπτουν πως τελικά ΕΡΤ και Στεφανία έχουν δώσει τα χέρια για το ταξίδι με προορισμό το Ρότερνταμ. Μάλιστα φαίνεται να έχει ήδη επιλεχθεί η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια να εκπροσωπήσει τη γαλανόλευκη με τραγούδι pop ύφους σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision. Στο πλευρό τους φαίνεται να είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής επιμέλειας.

Αυτό που παραμένει άγνωστο προς το παρόν είναι το κομμάτι των στίχων του κομματιού καθότι δεν είναι ξεκάθαρο για το αν το κομμάτι είναι στην αγγλική γλώσσα αμιγώς ή όχι αλλά ούτε και το όνομα του/της στιχουργού.

Φυσικά, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ωστόσο οι πηγές μας κάνουν λόγο για ζήτημα ελάχιστων ημερών μέχρι την ανακοίνωση αυτή.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση, η Στεφανία θα είναι η τέταρτη στη σειρά εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision γένους… θηλυκού!
Φωτογραφίες





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.