Τελευταία Νέα:

1o Γυμνάσιο Γιαννιτσών εκπαίδευση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και την χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (Φώτο)


1o Γυμνάσιο Γιαννιτσών και πάλι.

 Οι εκπαιδευτικοί και όχι μόνο δίνουν το καλό παράδειγμα και εκπαιδεύονται στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και την χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. 

Το 1o Γυμνάσιο Γιαννιτσών είναι το πρώτο σχολείο της πόλης που απέκτησε αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή (πολύ μπροστά από άλλους τους φορείς της πόλης μας γιατί δυστυχώς μόνο 2-3 σχολεία διαθέτουν τέτοια σωτήρια συσκευή στα Γιαννιτσά) και κάθε χρόνο διοργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης για τους μαθητές του.

Συγχαρητήρια στον διευθυντή του σχολείου καθώς και στην κ. Ταταρούδη Κων/να που επιμελείται το πρόγραμμα αγωγής υγείας γιατί η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση όλων μας στην παροχή των α΄ βοηθειών καθώς και η έγκαιρη απινίδωση στην περίπτωση της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής πραγματικά σώζουν ζωές!!!


 








Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ του Stelios Bozatzoudis στο Facebook


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.