Τελευταία Νέα:

Σοκ Ποντίκια δάγκωσαν βρέφος 5 μηνών - Η επίθεση δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τους γονείς




Σε σοβαρή κατάσταση διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου σήμερα ένα βρέφος πέντε μηνών.

Εικόνα ακραίας παραμέλησης παρουσιάζει, σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), Δημήτρη Αδαμίδη, το κοριτσάκι 3,5 μηνών το οποίο δάγκωσαν ποντίκια. Το μωρό διακομίσθηκε σήμερα το πρωί από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αδαμίδης, από το κοριτσάκι έχει αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του δέρματος της μύτης, ένα μεγάλο τμήμα από το μάγουλο καθώς και από τον βραχίονα στον οποίο έχουν αποκαλυφθεί οι μύες και τμήμα των οστών, ενώ φέρει και πολλές εκδορές στα κάτω άκρα. Επίσης το μωρό παρουσιάζει σημάδια αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, έχουν συλληφθεί οι δύο γονείς, ο 22χρονος πατέρας και η 16χρονη μητέρα, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά, που φέρεται να διέμενε σε λαξευτή σπηλιά στον λόφο του κάστρου του Καλέ στο Διδυμότειχο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μάλλον η επίθεση δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τους γονείς του βρέφους και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό έγινε μάλλον τα ξημερώματα ενώ το μωρό κοιμόταν. Οι γονείς, όμως, το αντιλήφθηκαν το πρωί σύμφωνα με το evrosonline.gr.




(φωτογραφία αρχείου)


-----------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.