Τελευταία Νέα:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο στρατάρχης Χαφτάρ έδωσε εντολή για την κατάληψη της Τρίπολης - Ραγδαίες εξελίξεις στη Λιβύη



Νύχτα πολέμου αναμένεται η σημερινή στην Λιβύη.
Ο διοικητής του Εθνικού Λιβυκού Στρατού Χαλίφα Χαφτάρ με διάγγελμα που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Al Arabiya προέτρεψε τους στρατιώτες του να προχωρήσουν προς το κέντρο της Τρίπολης για αυτό την «τελική μάχη», όπως την χαρακτήρισε.

Μάλιστα , ζήτησε από τους στρατιώτες της Στρατιώτες της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης να μην εμπλακούν στη μάχη για να αποφευχθεί η αιματοχυσία.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.