Τελευταία Νέα:

Κάτοικοι Σκύδρας οργανώνουν συγκέντρωση για την "Στρατηγική Προσέγγιση του Προσφυγικού" με τον διεθνολόγο κ. Νίκο Λυγερού


Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΣΚΥΔΡΑΣ, συμμεριζόμενη την αγωνία της τοπικής κοινωνίας απέναντι στον σχεδιασμό της κεντρικής εξουσίας για αθρόα προσέλευση κι εγκατάσταση λαθρομεταναστών στον Δήμο μας, διεκδικεί το κεκτημένο δικαίωμα (Ανθρώπινα δικαιώματα ΟΗΕ) για δημόσιο διάλογο και διαβούλευση αναφορικά με τη διατήρηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας, η οποία βρίσκεται σε κίνδυνο.
Επιθυμεί οι θέσεις και απόψεις της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με το ανωτέρω ζήτημα να λαμβάνονται υπόψη από τα θεσμικά κέντρα λήψης αποφάσεων (πολιτεία κ.ά.). Ταυτόχρονα διεκδικεί την έγκυρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Σύμφωνα με το προαναφερόμενο σκεπτικό η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ σας προσκαλεί στην ομιλία του σύγχρονου διανοητή και καταξιωμένου διεθνολόγου κου Νίκου Λυγερού*, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας το Σάββατος, 14-12-2019, στις 6:30μμ. Τίτλος της ομιλίας θα είναι "Στρατηγική Προσέγγιση του Προσφυγικού".

 Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.