Τελευταία Νέα:

Ένταξη σημαντικού έργου στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο


Ένα ακόμη σημαντικό έργο του Δήμου Έδεσσας βρίσκει χρηματοδότηση, μέσω του Τοπικού Προγράμματος Πέλλας CLLD/LEADER

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση και Επανάχρηση κτηρίων πρώην ΚΕΦΟ και Κοινοτικού Καταστήματος Παλαιού Αγίου Αθανάσιου Δήμου Έδεσσας», με πρ. 590.000€.
Το έργο αφορά στην αξιοποίηση δύο εμβληματικών κτηρίων στην πλατεία του παλιού Αγίου Αθανασίου. Το πρώην ΚΕΦΟ είναι ένα εντυπωσιακό 2οροφο πετρόχτιστο κτίριο που δεσπόζει στην πλατεία, ενώ δίπλα του βρίσκεται το επίσης πετρόχτιστο κτίριο που στέγαζε την παλιά Κοινότητα. Η επανάχρησή των συγκεκριμένων παλιών κτηρίων αποτελεί μία σημαντική παρέμβαση για τη σωστή αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Έδεσσας, έτσι ώστε να αποτελέσουν ενεργά στοιχεία της αναπτυξιακής προσπάθειας που γίνεται.
Ο οικισμός του παλιού Αθανασίου είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του τουριστικού μας προϊόντος και ο Δήμος Έδεσσας κάνει μία σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών του.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.