Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας : Κριτική Φάσεις και Γκολ από τον αγώνα (Βίντεο)



Ισόπαλος αναδείχθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΟ
Ν.Καλλικράτειας και τον Αλμωπό Αριδαίας με σκορ 1-1 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα από την Χαλκιδική είναι η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει να αντισταθεί στον Αλμωπό και να τον υποχρεώσει στην δεύτερη ισοπαλία του για την φετινή χρονιά. 

Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα πραγματοποιώντας 3 σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά βρήκαν απέναντι τους τον τερματοφύλακα της Καλλικράτειας Συλλέκτη που ήταν σε αρκετά καλή ημέρα. 

Κόντρα στην ροή του αγώνα και σε μια αντεπίθεση της ομάδας από τη Χαλκιδική ο Ξανθόπουλος έκανε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχονο ο Αλμωπός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε ώστε να πετύχει την ισοφάριση, κάτι που πραγματοποίησε στο 79ο λεπτό με τον Προκοπίου μετά από εξαιρετικό σουτ από τα πλάγια. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πέττας σούταρε εντός περιοχής με τον Μάντζιο να διώχνει πάνω στη γραμμή και τον Πέττα να αποβάλλεται για διαμαρτυρία. Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας απέναντι στον Μακεδονικό Νεάπολης στις 15:00.

Οι διαιτητές: Μιχούλιας, Τοροσιάδης & Μποζατζίδης

Οι συνθέσεις

ΠΟ Ν.Καλλικράτειας: Συλλέκτης, Κύρκου, Κριτσιάνης (48’ Κοσμίδης), Δαγκούλης, Μάντζιος, Πολυζάς, Ξανθόπουλος, Κουκουλέκης, Χατζηιγνατιάδης (70’ Παπαγεωργίου), Τότσκα (90’ Χότζα), Παπακωνσταντίνου (80’ Σουλίδης).

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Καζναφέρης (70’ Προκοπίου), Μεντής, Τζιμογιάννης, Μουτζούρης, Ασλαμπάλογλου, Στογιαννίδης (46’ Ξόμπλιος), Νικολίτσας (70’ Ελευθεριάδης), Κωστούλας, Πέττας, Ντόγος (85’ Γιαννόπουλος).

Βίντεο :


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.