Αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο σε τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο δρόμο Λαμίας – Αμφίκλειας, κοντά στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
Συγικεκριμένα, ΙΧΕ εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πλάτανο και να κοπεί στα δύο! Το ένα κομμάτι πετάχτηκε στα χωράφια και το δεύτερο άρπαξε φωτιά!
Από τη σφοδρή σύγκρουση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, υπάρχει ένας νεκρός άνδρας και δύο τραυματίες (άνδρας - γυναίκα), που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο.
Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας από την Αμφίκλεια, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.