Τελευταία Νέα:

Έρχεται η Μεγάλη εκδήλωση στην Νότια Αλμωπίας για τις γιορτές


Σύμφωνα με πληροφορίες του Almopia24.gr , έχει συμφωνηθεί να διοργανωθεί μεγάλη εκδήλωση για τα ξεχασμένα ορεινά χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα για τις 27 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στην Νότια Αλμωπίας σε ένα ορεινό χωριό όπου σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα τοπικά και ακριτικά διαμερίσματα Αετοχωρίου, Περίκλειας και Αρχαγγέλου στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου , αν το επιτρέψει ο καιρός ή στο κτήριο του συλλόγου αν ο καιρός είναι βροχερός .

Η γιορτή θα ξεκινήσει το πρωί περίπου στις 10 με 11 και θα είναι αφιερωμένη στα μικρά παιδιά , θα υπάρχουν κλόουν , ξυλοπόδαροι Άι Βασίληδες όπου θα μοιράσουν γλυκά και δώρα.
Η συνέχεια θα δοθεί με ζωντανή Ελληνική μουσική με ορχήστρα από την Αριδαία με ποτό και ψήσιμο κρεάτων για όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί.

Το εγχείρημα είναι πάρα πολύ καλό και σύμφωνα με πληροφορίες μας , συζητείται αυτού του είδους η εκδήλωση να γίνεται κάθε χρόνο και σε διαφορετικό χωριό.

Την εκδήλωση την διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας και ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Νότιας.


H.E Almopia24.gr


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.