Τελευταία Νέα:

Ο αντικαταστάτης του SMS είναι εδώ δια χειρός GoogleRCS το λένε και το περιμένουμε πάνω από 1,5 χρόνο, καθώς σπανίως εφαρμογή έχει θέσει τον πήχη τόσο ψηλά.


Προλογίζοντας τον εαυτό της ως διάδοχο του SMS δηλαδή!

Πρόκειται πλέον για τη βασική πλατφόρμα messaging του Android και όσοι έχουν τέτοια συσκευή μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιούν. Και πρέπει. Αν και μπορεί να χρειαστεί ένα update στην εφαρμογή Messages.

Το RCS είναι πρόοδος σε σχέση με το παραδοσιακό SMS καθώς υποστηρίζει πολλές ακόμα λειτουργίες, διευκολύνοντας και το group chat.
Είναι ήδη διαθέσιμο σε κάποιες γωνιές του κόσμου και σύντομα σε όλο τον πλανήτη.
Το RCS (Rich Communication Services) κυκλοφορεί ως ιδέα από το… 2007, τώρα όμως είναι πράξη.

Τι φέρνει μαζί του; Εκεί που το SMS περιορίζεται σε 160 χαρακτήρες, το μήνυμα στο RCS μπορεί να έχει ακόμα και 8.000 χαρακτήρες, να υποστηρίζει αναφορές παράδοσης, να σου δείχνει πότε ο άλλος γράφει την απάντησή του, να συγχρονίζεται με τις άλλες εφαρμογέςμηνύματος και άλλα πολλά που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.