Τελευταία Νέα:

Διεθνές συνέδριο στη Βέροια για τις καινοτόμες αγροδιατροφικές συνεργασίες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Π.Ε. Ημαθίας

Το τελικό διεθνές συνέδριο του έργου  “AgroLabs – Καινοτόμες  Αγροδιατροφικές Συστάδες Συνεργασίας” στη Βέροια από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Π.Ε. Ημαθίας


          Το τελικό διεθνές συνέδριο στο  πλαίσιο του έργου “AgroLabs - Καινοτόμες Αγροδιατροφικές Συστάδες Συνεργασίας”  διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε  συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 (ώρες 10:30 – 15:00) στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βέροιας (Μητροπόλεως 42,  Βέροια).
          Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι δράσεις των εταίρων του έργου για τη δημιουργία Καινοτόμων Αγροδιατροφικών Συστάδων Συνεργασίας στις περιοχές Ημαθίας (Ελλάδα), Λεμεσού (Κύπρος), Fier (Αλβανία) και Razlog (Βουλγαρία).
           Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη.
          Το έργο “AgroLabs - Καινοτόμες Αγροδιατροφικές Συστάδες Συνεργασίας  συγχρηματοδοτείται από το Διαπεριφερειακό Διεθνές Πρόγραμμα Συνεργασίας “ INTERREG VB Balkan- Mediterranean 2014-2020” και τις εθνικές χρηματοδοτήσεις των συμμετεχουσών χωρών.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.