Τελευταία Νέα:

Πρώην δήμαρχος γίνεται... παπάς - ΦΩΤΟ


Πρώην δήμαρχος πήρε την απόφαση να αφήσει τον τομέα της αυτοδιοίκησης και να γίνει ιερέας.

Ο λόγος για τον κ. Ρίζο Κομήτσα, κοινοτικό σύμβουλο, πρόεδρο Κοινότητας, τρεις θητείες δήμαρχο Νίκαιας, μία θητεία δήμαρχο Κιλελέρ, και πρώτο πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο οποίος το Σάββατο το πρωί θα χειροτονηθεί διάκονος και την Κυριακή, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην πλατεία της Ανατολής Αγιάς, θα χειροτονηθεί σε Ιερέα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κκ. Ιγνάτιο.



Η ιεροσύνη ήταν ένα νεανικό μου πάθος. Η ζωή τα έφερε αλλιώς. Η εμπλοκή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση κινήθηκε όμως στο ίδιο πλαίσιο με αυτό της ιεροσύνης: προσφορά στον συνάνθρωπο. Τώρα, στον Β’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης δεν υπάρχει αυτή η άμεση επαφή με τους πολίτες. Έχει ωριμάσει ο χρόνος, κουράστηκα, και νιώθω πλέον έτοιμος να ικανοποιήσω το νεανικό μου πάθος. Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν ξεκομμένος. Υπήρξα ψάλτης σε αναλόγιο για 23 ολόκληρα χρόνια και πρόεδρος των Ιεροψαλτών την περίοδο 1992-1998", είπε ο κ. Κομήτσας μιλώντας στο larissapress.gr, αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

“Θα ασκήσω τα ιερατικά μου καθήκοντα στην Ανατολή, στο χωριό του πατέρα μου, τιμώντας τη μνήμη του”, σημείωσε ο πρώην δήμαρχος.




Πηγή πληροφοριών: larissapress.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.