Τελευταία Νέα:

Έκοψαν την Βασιλόπιτα ο Αλμωπός Αριδαίας και οι Ακαδημίες του (Φώτο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας στον χώρο της Ευξείνου λέσχης Αλμωπίας, παρουσία των περισσότερων παιδιών από τα τμήματα κ6-κ8-κ10-κ12-κ14-κ16, γονέων, παικτών της ανδρικής ομάδας του Αλμωπού Αριδαίας καθώς και μελών του ΔΣ.Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Χατζηγιαννίδης Χρήστος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης όπου χαιρέτησε την εκδήλωση , η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας όπου χαιρέτησαν την εκδήλωση ο προπονητής της ομάδας κ. Τυριακίδης Γεώργιος , ο αρχηγός της ομάδας και τερματοφύλακας κ. Μένιος Σίμος.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στον απολογισμό της ακαδημίας όπως επίσης και στα πλάνα – στόχους της σεζόν που διανύουμε, όπως και της επόμενης.

Οι τυχεροί από την ποδοσφαιρική ομάδα ήταν ο κ. Καραγιαννίδης Γρηγόριος και ο Ντόγος Στέφανος και το έπαθλο είναι μια προπόνηση με τους μικρούς στις Ακαδημίες.
































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.