Τελευταία Νέα:

«Ναι» Τσίπρα για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου


Με επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε τη δήλωσή του για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει προκειμένου όπως είπε   ο κ.Τσίπρας να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Στη δήλωσή του ο κ.Τσίπρας επιτέθηκε για αμοραλισμό και επικοινωνιακή διαχείριση στον κ.Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να είχε ανανεώσει τη θητεία του κ. Παυλόπουλου, που ήταν επιτυχημένη. Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός είχε κάνει λάθος στην προηγούμενη προεδρική εκλογή που δεν είχε στηρίξει τον κ.Παυλόπουλο και ότι εκείνος δεν προτίθεται να επαναλάβει λάθη. 
Έτσι, η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει την κυρία Σακελλαροπούλου, που αναμένεται πλέον να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία από την πρώτη ψηφοφορία. Ο κ.Τσίπρας χαρακτήρισε εξαίρετη δικαστή την κυρία Σακελλαροπούλου και αναφέρθηκε σε αποφάσεις που έχει λάβει στην πορεία της, που πολλές φορές μάλιστα, δεν είχε διστάσει να ταχθεί και με την μειοψηφία. 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.