Τελευταία Νέα:

Έκοψε την βασιλόπιτα του ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας (Φώτο)



Την Παρασκευή 24/1/2020 ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας έκοψε την βασιλόπιτα του στο Cafe-Bar “Πόθος” στο Λουτράκι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, τόσο από το παρών όσο και από το παρελθόν του συλλόγου. 
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο πρώτος προπονητής του ομίλου μας και επί σειρά ετών ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας αλπικού σκι, κύριος Αλέξανδρος Μίσκοβιτς, ο οποίος βραβεύτηκε για την τεράστια προσφορά του στην χιονοδρομία μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου μας εύχεται καλή συνέχεια στον κύριο Μίσκοβιτς και στην οικογένεια του στο επόμενο βήμα της ζωής τους στην Αυστρία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα που προσφέραν τα δώρα στους τυχερούς της βραδιάς, το κατάστημα Snowland στη Βέροια και το κατάστημα Marinos Sport στην Έδεσσα, καθώς επίσης και το Placebo Alternative Bar για την ευγενική παραχώρηση ενός βιντεοπροβολέα.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας




















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.