Τελευταία Νέα:

Τυχερός ο Δήμος Αλμωπίας στην κοπή της πίτας της ΠΕΚΔΜ - Δείτε τι κέρδισε


Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενότητας, παραβρέθηκαν αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς συνοδεύτηκε με την απονομή τιμών σε τρεις ανθρώπους-σύμβολα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, της προσήλωσης στον στόχο και της συνεισφοράς στα κοινά και τον τόπο.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο πατέρας Αθηναγόρας, ιδρυτής του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων, «Φάρος του Κόσμου», ο απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, Αργύρης Κουμτζής, που παρότι τυφλός εκ γενετής κατάφερε να αποφοιτήσει και μάλιστα με άριστα, κόντρα στα εμπόδια που πολλές φορές βρήκε από την πλευρά της πολιτείας και ο επί 38 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς, Σταύρος Ζαμπέτογλου.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενότητας, παραβρέθηκαν αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και μέλη της ΠΕΔ, ενώ την πίτα ευλόγησε ο μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας.

Το φλουρί κέρδισε ο Χρήστος Ζησάκος, δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης-Συκεών που κέρδισε μια εικόνα, ενώ το συμβολικό δώρο των 5.000 ευρώ έπειτα από κλήρωση πηγαίνει στον δήμο Αλμωπίας.

από voria.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.