Τελευταία Νέα:

"Οικογενειακή" συνάντηση του ΦΟΑ με πολλά συναισθήματα


Το Σάββατο 25/1/2020, πολλές από τις αθλήτριες της ομάδας γυναικών του ΦΟ Αριδαίας και ένας εκ των προπονητών αυτής, που κατέκτησαν δύο φορές το κύπελλο και ανέβηκαν στην Α’ κατηγορία την περίοδο 1987-88 και 1990-91 αντίστοιχα, βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας και συναντήθηκαν απολύτως φιλικά με τη σημερινή γυναικεία ομάδα μπάσκετ.

Η ομάδα που έφερε το γυναικείο μπάσκετ στην Αριδαία και γέμισε με αθλήτριες τα γήπεδα, έπαιξε έναν υπέροχο αγώνα με την τελευταία διάδοχό της, μέσα σε ένα πολύ χαρούμενο κλίμα που ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις και γέμισε με χαμόγελα μικρά και "μεγάλα" κορίτσια, τους προπονητές, τους θεατές και όλους εμάς από τη διοίκηση του ΦΟΑ. 


Η οικογένεια του ΦΟΑ νιώθει περήφανη που μπορεί να αναβιώνει σχέσεις και συναισθήματα, να δημιουργεί νέους δεσμούς και να ενισχύει την αθλητική ιστορία αυτού του τόπου!

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.