Τελευταία Νέα:

Επέστρεψε ο Δημήτρης Σούσουλας στην Αναγέννηση Δωροθέας


Σχολιάζει ο Θοδωρής Σαμαράς


Την επιστροφή του νεαρού αριστεροπόδαρου Δημήτρη Σούσουλα ανακοίνωσε η Αναγέννηση Δωροθέας ενισχύοντας έτσι και άλλο το ρόστερ της για την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην Α1. 
Η ομάδα του Γιώργου Μπογδάνη που βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα έχει μπροστά της έναν ολόκληρο γύρο να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται και του χρόνου στην μεγαλύτερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας!! 

Την Κυριακή στις 15:00 αντιμετωπίζει την Δόξα Μελισσίου σε ένα παιχνίδι δύσκολο για τους νεοφώτιστους αλλά όχι ακατόρθωτο να πάρουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς για την σωτηρία της ομάδας. Ο

 Κόουτς Μπογδάνης θα έχει στην διάθεση του τον Δημήτρη Σούσουλα που εδώ και αρκετό καιρό συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. 
Η διοίκηση του Κώστα Ηλιάδη συνεχίζει την αναζήτησή πάντως για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και άλλο την προσπάθεια της ομάδας και δεν αποκλείεται να έχουμε άλλη μια μεταγραφή τις προσεχείς ημέρες.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.