Τελευταία Νέα:

Σαρωτικοί έλεγχοι για τσιγάρο στην Ημαθία - Δείτε πόσα πρόστιμα έπεσαν


Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται ο Αντικαπνιστικός νόμος σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Μελίκη, αλλά και λοιπά χωριά της Ημαθίας.
Εδώ και μερικούς μήνες κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταβαίνουν αιφνιδίως σε καταστήματα υγεονομικού ενδιαφέροντος και πραγματοποιούν ελέγχους για το τσιγάρο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από το διάστημα 30 Νοεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 237 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις. Ενδεικτικά, οι περιοχές που δέχθηκαν τα αυστηρά πρόστιμα ήταν η Βέροια, η Μελίκη, το Μακροχώρι, η Αγία Μαρίνα, η Πατρίδα και ο Παλαιός Πρόδρομος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι πολύ αυστηρά και οι παραβάτες καλούνται να πληρώσουν πολλές χιλιάδες ευρώ αν δεν συμμορφωθούν. 

Στόχος για το επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας είναι οι έλεγχοι να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και να μπει ένα οριστικό τέλος στην χρήση τσιγάρου σε καφενεία, καφετέριες και μπαρ.



από veriotis.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.