Τελευταία Νέα:

Επτά λεπτομέρειες που προσέχουν οι αεροσυνοδοί όταν επιβιβαζόμαστε στο αεροπλάνο


Μπορεί οι αεροσυνοδοί να φαίνονται πάντα χαμογελαστές και ευδιάθετες αλλά πίσω από το χαμόγελό τους κρύβονται πολλά περισσότερα. Με μόνο μία ματιά, την ώρα που επιβιβάζεστε στο αεροπλάνο μπορούν να καταλάβουν αν είστε επικίνδυνοι ή όχι.

Πώς το κάνουν αυτό;

1. Θα προσέξουν αν δεν τους χαιρετήσετε
Υπάρχει λόγος που λένε πάντα «γεια σας» όταν επιβιβάζεστε στο αεροπλάνο. Όταν κάποιος δεν αντιδράει ούτε σε αυτό λέγοντας ένα απλό γεια, δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

2. Αν δεν τους κοιτάξατε στα μάτια
Οι αεροσυνοδοί πάντα κοιτάζουν τους επιβάτες στα μάτια όταν τους υποδέχονται στο αεροσκάφος. Αν κάποιος επιβάτης δεν τους κοιτάξει στα μάτια, είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Δηλαδή, αν έχετε κάνει κάτι κακό, αποφεύγετε το βλέμμα τους. Φυσικά όχι πάντα, αλλά σε συνδυασμό με άλλα σημάδια, αποτελεί ένα κριτήριο ανησυχίας.

3. Αν είστε χλωμοί και έχετε κόκκινη μύτη
Πριν από την επιβίβαση στο αεροπλάνο, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου μπορούν να ζητήσουν από έναν επιβάτη χαρτί γιατρού που να ξεκαθαρίζει ότι η ασθένειά τους δεν αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους επιβάτες. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τους αεροσυνοδούς, επειδή πρέπει να τους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή.

4. Αν κρατάτε φυλλάδια
Τι θα συμβεί αν ένας επιβάτης αρχίσει να μιλάει σε όλους γύρω του, προσπαθώντας να τους πείσει να συμμετάσχουν σε κάποια αίρεση ή κάτι τέτοιο; Η κύρια δουλειά ενός αεροσυνοδού είναι να κάνει την πτήση όσο το δυνατόν ασφαλέστερη και άνετη για όλους.

5. Απαντάτε πολύ γρήγορα σε ερωτήσεις
Όταν μπερδεύεστε ενώ μιλάτε ή φαίνεστε αγχωμένοι και μιλάτε πολύ γρήγορα ή υπερβολικά αργά, οι αεροσυνοδοί θα το προσέξουν. Έτσι συμπεριφέρονται όσοι κρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

6. Μοιάζετε με θεούς του Ολύμπου
Εάν οι αεροσυνοδοί χαμογελάνε σε έναν άνδρα δεν το κάνει επειδή τους θεωρεί ωραίους αλλά επειδή σας έβαλε στην λίστα με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

7. Είστε πολύ ιδιότροποι
Αν κουνάτε πολύ το κεφάλι, ξύνεστε συνέχεια, κινείστε συνέχεια ή οποιαδήποτε άλλη σπασμωδική κίνηση, είναι σημάδια για τους αεροσυνοδούς ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί σας.

Όλα αυτά σε συνδυασμό αποτελούν πολύ σημαντικές ενδείξεις για τους αεροσυνοδούς. Η δική μας ασφάλεια εξαρτάται από την ικανότητά τους μπορούν να κρίνουν αν κάποιος επιβάτης είναι επικίνδυνος.



πηγή: brightside

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.