Τελευταία Νέα:

Φώτο: Με κατάνυξη τελέστηκε η Αγιορείτικη Αγρυπνία στην Κωνσταντία Αλμωπίας


Με αγιορείτικη κατάνυξη τελέστηκε η Αγρυπνία προς τιμή του Αγίου Χαραλάμπου στην Κωνσταντία Αλμωπίας όπου οργάνωσε ο πρόεδρος του χωριού κ. Σερεμετίδης και παρευρέθηκαν ο
Δήμαρχος Αλμωπίας κος Χρήστος Μπάτσης, η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, και Καρασμάνης Γεώργιος , ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης, η Πολυξένη Νάνου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Πέτρος Ζέρζης, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος.

Για άλλη μια χρονιά τιμήθηκε ο Άγιος Χαράλαμπος στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου και πλήθος πιστών κατέκλυσε την εκκλησία για να προσκυνήσει τα Ιερά λείψανα του Αγίου που έρχονται από την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου , και φυλάσσονται στη Μονή και τα συνοδεύει ο μοναχός Πορφύριος και στην συνέχεια δεξιώθηκαν με εδέσματα που αρμόζει στην ημέρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.