Τελευταία Νέα:

Φώτο: Erasmus+ το ΓΕΛ Εξαπλατάνου υποδέχτηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Τουρκία και τη Ρουμανία


Πρώτη μέρα σήμερα η Δευτέρα 3 Φλεβάρη 2020 για τους εταίρους του προγράμματος Erasmus+ του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου στο σχολείο. Τους εταίρους από την Τουρκία και τη Ρουμανία, μαθητές και εκπαιδευτικούς, υποδέχτηκαν όλοι οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου. 
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αλμωπίας κ. Δημήτρης Γιάντσης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Βέσκος. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης η διευθύντρια του Γυμνασίου Εξαπλατάνου και εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Εξαπλατάνου και το 2ο Γυμνάσιο! 
Οι μαθητές υλοποίησαν δραστηριότητες γνωριμίας και εργαστήρι κατασκευής σελιδοδεικτών εμπνευσμένων από τα λογοτεχνικά βιβλία που διάβασαν το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο στο πλαίσιο του project. Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί είχαν ετοιμάσει ένα μπουφέ για το διάλειμμα καθώς και τοπικά εδέσματα για ένα ελαφρύ γεύμα. Το απόγευμα σειρά είχε η ξενάγηση στα Λουτρά Πόζαρ και μπάνιο στα ιαματικά νερά.










-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.