Τελευταία Νέα:

Το Γ.Ε.Σ.προτρέπει τους έφεδρους κάτω των 45 ετών να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους για ενημέρωση


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει ανεβάσει στο επίσημο site του την εφαρμογή της ηλεκτρονικής καταγραφής των εφέδρων του Στρατού ξηράς από όπου το ΓΕΣ θα μπορεί να ενημερώνει με ταχύτητα την εφεδρεία, να δίνει διαταγές , ειδοποιεί για μετακινήσεις κτλ.
Λόγο και της τεταμένης κατάστασης των τελευταίων ημερών  θεωρούμε σκόπιμο να γίνει η ενημέρωση της εφεδρείας για την ύπαρξη της εφαρμογής.

Κάθε έφεδρος που έχει υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό ξηράς και είναι κάτω των 45 ετών να μπεί στην εφαρμογή efedros.army.gr και να κάνει επικαιροποίηση των στοιχείων του μέσω μίας πολύ απλής διαδικασίας την οποία επεξηγεί και το FAQ και οι οδηγίες που μπορείτε να βρείτε εντός της άνω αριστερά.

Όλες οι πληροφορίες που ζητούνται βρίσκονται στα στρατιωτικά έγγραφα που έχετε λάβει με την απόλυσή σας από το στράτευμα ή παρέχονται από τις στρατολογικές υπηρεσίες του στρατού.


Δείτε τις οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο βήμα βήμα

https://efedros.army.gr/files/efedros%20user%20manual.pdf




Πηγή: www.f-news.gr και www.newsbreak.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.