Τελευταία Νέα:

Φώτο: 500 σαντουϊτσάκια για τις Ένοπλες Δυνάμεις στονΈβρο από εθελοντές της Νέας Βύσσας


Συνολικά 500 σαντουϊτσάκια ετοίμασαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Νέας Βύσσας και τα έστειλαν την Τετάρτη στις Ένοπλες Δυνάμεις που φυλούν τα σύνορα της χώρας μας στον Έβρο.

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας, επαγγελματίας από την Ορεστιάδα προθυμοποιήθηκε και τους πήγε το βράδυ της Τρίτης τα υλικά για να φτιάξουν τα σαντουϊτσάκια για τα σώματα ασφαλείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ίδιους τήρησαν και τους κανόνες υγιεινής προκειμένου να μη θέσουν στον κίνδυνο του κορωνοϊού και όχι μόνο τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αναλυτικά η δημοσίευση αναφέρει:

«Δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από έναν άνθρωπο επαγγελματια από Ορεστιάδα τον κύριο thanos kamidis ο οποίος προθυμοποιήθηκε να μας φέρει υλικά για να φτιάξουμε 500 σάντουιτς προς τα σώματα ασφαλείας! Συγκινητικοι οι Έλληνες και το αποδεικνύουν για άλλη μια φορα!

Η επιθυμία του χθες βράδυ έγινε πράξη λοιπόν και σήμερα έφτασαν στον προορισμό τους!εκ μέρους όλων υπέρ ευχαριστούμε από την καρδιά μας!

Μπορεί να μας κατακρίνουν λόγω του κορονοϊού κάποιοι αλλά παίρνουμε τις κατάλληλες προφυλάξεις ώστε να προστατευτούμε και παράλληλα να πράξουμε ως χρέος μας με ότι μπορούμε ώστε να βοηθήσουμε στους ανθρώπους οι οποίοι μας αφήνουν να κοιμόμαστε ήσυχοι στα σπίτια μας παλεύοντας και θυσιάζοντας ακόμα και την υγεία τους για το κοινό καλό της πατρίδας.

Με εκτίμηση Εθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας».

Δείτε φωτογραφίες:






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.