Τελευταία Νέα:

Μαζική βλάβη σε υδραυλικά εξοχικών -Τι αποκάλυψε ο Χαρδαλιάς


Στην εφευρετικότητα των Ελλήνων προκειμένου να βγουν από τα σπίτια τους και να πάνε σαββατοκύριακο στα εξοχικά τους αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς

Όπως αποκάλυψε «την Παρασκευή είχαν διαλυθεί τα υδραυλικά σε όλα τα εξοχικά των Αθηνών και όλοι ένιωσαν την ανάγκη να πάνε να τα φτιάξουν. Αντιλαμβάνομαι ότι ήθελαν να πάνε στα εξοχικά τους αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς. «Τίποτε δεν έχει κριθεί. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Περπατάμε πάνε σε λεπτή κόκκινη κλωστή. Συνεχίζουμε τη μάχη», πρόσθεσε.
Παράταση απαγόρευσης για εκκλησίες, επιχειρήσεις
Νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε ανακοινώσει την παράταση της απαγόρευσης για τους χώρους θρησκευτικής λατρείας έως τις 11 Απριλίου. Εξαιρείται, όπως είπε, το προσωπικό που έχει αναλάβει την διαδικτυακή κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στους ναούς. Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό ΦΕΚ είχε δημοσιευθεί λίγο νωρίτερα,  και προέβλεπε ότι: «Η διαδικτυακή μετάδοση της λειτουργίας επιτρέπεται μόνο από το ίδιο τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μέσο, με την παρουσία του προσωπικού που έχει αναλάβει και την τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή».
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όσων επιχειρήσεων ήταν ήδη κλειστές, απόφαση που, έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ
Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι «για προληπτικούς λόγους», παρατείνεται για μία εβδομάδα η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά του νομού Καστοριάς.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.