Τελευταία Νέα:

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για μαθητές και κηδεμόνες του ΓΕΛ Αριδαίας


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για μαθητές/-τριες και κηδεμόνες: στο πλαίσιο της οργάνωσης της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης ζητήθηκε από το Υπουργείο επικαιροποίηση των στοιχείων μαθητών/-τριών και γονέων/κηδεμόνων.

Δεδομένου ότι η εξ' αποστάσεως εκπαίδευση που οργανώνει το Υπουργείο μπορεί να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους τους μαθητές/-τριες και να τηρούνται παρουσιολόγια θα σας παρακαλούσαμε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσετε τα ζητούμενα Στοιχεία  
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ-CknTMiR7I2ABUNh1TnMGeQNlgx0PXyPclKpOZRLnQDe7w/viewform

Ως mail κηδεμόνα θα πρέπει να συμπληρώσετε το mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή του μαθητή/-τριας τον Ιούνιο ή Σεπτέμβρη (παρακαλούμε να ελέγξετε αν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό, αν γνωρίζετε τον κωδικό εισόδου). Ως κινητό θα δηλώσετε το κινητό που έχετε δηλώσει στο σχολείο και στο οποίο θα σας έρχονται ειδοποιήσεις. Ως mail μαθητή/-τριας θα δηλώσετε ένα ενεργό mail που χρησιμοποιείται από τον μαθητή/-τρια. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής/-τρια δεν έχει mail, θα προτείναμε να δημιουργήσει ένα (κατά προτίμηση gmail) και στη συνέχεια να προβείτε στη συμπλήρωση των στοιχείων.

Η συμπλήρωση των στοιχείων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί: για τη Γ τάξη μέχρι τη Δευτέρα 16/3 στις 10:00 το πρωί, για τη Β τάξη μέχρι την Τετάρτη 18/3 στις 10:00 το πρωί και για την Α τάξη μέχρι την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί. Παρακαλούμε προωθήστε το παραπάνω μήνυμα σε όσα περισσότερα άτομα μπορείτε.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.