Τελευταία Νέα:

Δ. Σταμενίτης: Πληρωμή και παραγωγών που δεν βρίσκονται στη λίστα πληρωμών ΕΛΓΑ


Διονύσης Σταμενίτης: «Ικανοποιείται το αίτημα για δεύτερη πληρωμή από τον ΕΛΓΑ πριν το Πάσχα».

Με σημερινή του απόφαση το ΔΣ του ΕΛΓΑ γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει στην καταβολή ακόμη μιας δόσης αποζημιώσεων, για όλες τις νέες εκθέσεις εκτιμήσεων, οι οποίες θα έχουν εκκαθαριστεί.
Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του αγροτικού κόσμου του Νομού Πέλλας καθώς θα δοθεί η δυνατότητα να πληρωθούν και οι παραγωγοί των χωριών που δεν βρίσκονται στη λίστα πληρωμών της 01/04/2020.
Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης, ο οποίος σε χθεσινή του  ανακοίνωση (https://stamenitis.gr/deuterh-plhrwmh/), μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του Οργανισμού, δήλωσε: «Η απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ για πραγματοποίηση δεύτερης πληρωμής στα μέσα του Απριλίου, δηλαδή πριν από το Πάσχα, είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Είναι γνωστό ότι η περσινή χρονιά υπήρξε καταστροφική για τους παραγωγούς του Νομού Πέλλας, με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια εισοδήματος, γεγονός που δημιούργησε προβλήματα τόσο στον οικογενειακό προϋπολογισμό των παραγωγών όσο και στη δυνατότητα τους να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο. Υπάρχουν σαφώς και άλλα ζητήματα που χρήζουν λύσης. 
Όλοι μαζί, οι Βουλευτές, οι φορείς εκπροσώπησης, το Υπουργείο και η Διοίκηση του ΕΛΓΑ θα συνεχίσουμε τη συνεργασία προκειμένου ο οργανισμός να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες ανάγκες του αγροτικού τομέα και με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται».


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.