Τελευταία Νέα:

Συνεχίζεται η προληπτική απολύμανση των σχολείων στον Δήμο Σκύδρας



Ενημερώνει τους πολίτες και κάθε ενδιαφερόμενο ο δήμος Σκύδρας ότι στο πλαίσιο της προληπτικής αντιμετώπισης της νόσου Covid-19 (κορονοϊός) συνεχίζονται από εξειδικευμένα συνεργεία οι απολυμάνσεις στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας που ξεκίνησαν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.
Το Σαββατοκύριακο της 7ης και της 8ης Μαρτίου 2020 θα συνεχιστεί η προληπτική απολύμανση στα σχολεία καθώς και στα «κλειστά» αθλητικά κέντρα της Σκύδρας και των Καλυβίων. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι χώροι.
Τα σχολεία και κάθε δημοτικό κτίριο είναι, όπως πάντα, εφοδιασμένα με τις ανάλογες κι αναγκαίες ποσότητες καθαριότητας και απολύμανσης.

Υπενθυμίζουμε με την ευκαιρία τα εξής:
– το τηλέφωνο επικοινωνίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για ενημέρωση και πληροφορίες είναι: 2105212054.
– εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τους επιστήμονες για την πληροφόρησή μας κι όπως συνιστά κι επισημαίνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Δεν φοβόμαστε-Προστατευόμαστε/Ασπίδα μας η γνώση».

-----------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.