Τελευταία Νέα:

Διαχείριση και αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του κορωνοϊού από τον Δήμο Έδεσσας


Ο Δήμος Έδεσσας βρίσκεται στην πρωτοπορία στην μάχη κατά του κορωνοϊού!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δόθηκαν με την με την χθεσινή Εγκύκλιο 23/17-3-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών ενισχύουμε τις δημοτικές δομές κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης. Ουσιαστικά ενισχύεται η δυνατότητα παροχής βοήθειας στους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται στο σπίτι τους για ψώνια ειδών πρώτης ανάγκης και θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Επιπλέον λαμβάνεται μέριμνα για τους άπορους και οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας!

Για τον σκοπό αυτό έχει συσταθεί Ομάδα Διαχείρισης και Αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών του κορωνοϊού COVID- 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσης του στο Δήμο Έδεσσας, με Πρόεδρο τη Νατάσα Ιατρίδου, Αντιπρόεδρο τον Κώστα Λαμπρόπουλο και μέλη της στελέχη του Δήμου Έδεσσας και της ΔΗΚΕΔΕ.

Για την αποτελεσματική της λειτουργία η Ομάδα Διαχείρισης έχει στη διάθεσή της όλο το προσωπικό των Υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων (ΕΥ ΖΗΝ, ΔΗΚΕΔΕ, Σχολικές Επιτροπές, ΔΕΥΑΕ) των οποίων έχει ανασταλεί η λειτουργία.

Έδρα της Ομάδας είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας και οι πολίτες θα μπορούν από το πρωί της Παρασκευής να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2381023101 και 2381027666 και την ηλεκτρονική διεύθυνση: covid19.edessacity@gmail.com

Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!

Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.