Τελευταία Νέα:

Πέλλα: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών - Σύλληψη έξι ατόμων

Την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη έξι ατόμων, φερόμενων ως μελών της, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα, ενώ η εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, περιλαμβάνει ένα επιπλέον πρόσωπο.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης (1,5 κιλό) και κοκαΐνης (115 γραμμάρια), όπως επίσης ηλεκτρονικές ζυγαριές, αλλά και το χρηματικό ποσό των 5.600 ευρώ, που εκτιμάται ότι συνδέεται με την εγκληματική τους δραστηριότητα.
Όπως ανακοινώθηκε, από την έρευνα του τμήματος ασφαλείας Πέλλας προέκυψε ότι το κύκλωμα δρούσε τουλάχιστον το τελευταίο τετράμηνο, διάστημα κατά το οποίο φέρεται να διακίνησε ποσότητες ναρκωτικών σε πιάτσες τοξικοεξαρτημένων της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.