Τελευταία Νέα:

Αυτά τα αντικείμενα έχουν οι οργανωμένοι άνθρωποι σπίτι τους


Το να είναι κάποιος οργανωμένος εκτός από θέμα χαρακτήρα, αποτελεί και στάση ζωής. Είναι μια απόφαση που αν πάρετε, θα σας βοηθήσει πολύ να έχετε μια πιο εύκολη καθημερινότητα.


Αυτό ισχύει και για την καθημερινότητά σας στο σπίτι αλλά και στη δουλειά. Αν, μάλιστα, χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα εργαλεία τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Δείτε για παράδειγμα τέσσερα πράγματα που έχουν όλοι οι οργανωμένοι άνθρωποι στο σπίτι τους. Μπορείτε και εσείς να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Ειδική κρεμάστρα ή θέση για τα κλειδιά
Όταν δεν είσαι και πολύ οργανωμένος, τα κλειδιά είναι το πρώτο πράγμα που χάνεις. Μπορείς να έχεις είτε μια μικρή κρεμάστρα δίπλα από την πόρτα είτε ένα ωραίο μικρό πιατάκι κάπου στην είσοδο ή στο χωλ. Κάνει την ίδια δουλειά.

Γυάλινα βάζα στην κουζίνα
Σπάνια θα δεις στο σπίτι ενός οργανωμένου ανθρώπου και συγκεκριμένα στην κουζίνα ανοιγμένες συσκευασίες με τρόφιμα. Όλα είναι μέσα σε γυάλινα βάζα ώστε να οργανώνονται καλύτερα και να τα βρίσκει πιο εύκολα το άτομο του σπιτιού που μαγειρεύει.

Διαχωριστικά συρταριών
Αυτά τα διαχωριστικά είναι σωτήρια γιατί μπορούν να ξεμπλέξουν την άμορφη μάζα από εσώρουχα και κάλτσες που έχεις στο συρτάρι. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στα συρτάρια της κουζινας, για να ξεχωρίζεις τα μαχαιροπίρουνα αλλά και στο μπάνιο, για να έχεις τακτοποιημένα τα κραγιόν και τις σκιές σου.

Μεγάλα και μικρά κουτιά αποθήκευσης
Τα κουτιά είναι ιδιαίτερα βολικά αν δεν έχεις πολλά συρτάρια στο σπίτι. Μπορείς να αποθηκεύσεις ό,τι μα ο,τι θέλεις μέσα τους. Φρόντισε μόνο να γράψεις τι έχει το κάθε κουτί ώστε να μην ψάχνεις μετά με τις ώρες.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.