Τελευταία Νέα:

Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον


Το ζευγάρι βρίσκεται στην Αυστραλία - Εκεί ο δημοφιλής ηθοποιός ένοιωσε αδιαθεσία - Πήγε να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο και τα αποτελέσματα έδειξαν πως και αυτός, αλλά και η σύζυγός του, μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό.
Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον.

Ο διάσημος ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, βρίσκονται στην Αυστραλία, όπου ο Χανκς ένοιωσε αδιαθεσία. Πήγε να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο και τα αποτελέσματα έδειξαν πως και αυτός, αλλά και η σύζυγός του, μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι, τέθηκε σε καραντίνα, με τον Χανκς να αναφέρει στα social media:

«Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχεται τους εαυτούς σας. Χανκς».


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.