Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη του Υφυπουργού Θόδωρου Καράουγλου στο Δημαρχείο Αλμωπίας


Επίσκεψη γνωριμίας στο Δημαρχείο Αλμωπίας, έκανε ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράουγλου, ο οποίος συζήτησε με το Δήμαρχο και τοπικούς πολιτικούς και κλαδικούς φορείς θέματα που άπτονται της σοβαρότατης καθημερινότητας και των χρονιζόντων προβλημάτων.

Ποιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του Κορωνοϊού, ενημέρωσε για την πτώση της τουριστικής κίνησης στα Λουτρά. Επίσης δήλωσε την ανάγκη επέκτασης και ενίσχυσης του τοπικού ηλεκτρικού δικτύου, που επί σειρά ετών, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, κυρίως στην Ανατολική Αλμωπία. Επικουρούμενος από τους παραβρισκόμενους εκπροσώπους των υπαλλήλων του ΙΚΑ, δήλωσε την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια αποδυνάμωσης του τοπικού υποκαταστήματος ΕΦΚΑ/ΙΚΑ. Το οδικό δίκτυο σύνδεσης της επαρχίας Αλμωπίας με την Εγνατία οδό, καθώς και η ολοκλήρωση του δρόμου Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, ήταν στα θέματα της σχετικής ατζέντας. Ο Υφυπουργός κατανόησε πλήρως τα προβλήματα και πρότεινε στο Δήμαρχο Αλμωπίας να τον επισκεφτεί στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα. 



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.