Τελευταία Νέα:

Λίστα: 62 Υδρονομείς στον δήμο Αλμωπίας - Δικαιολογητικά


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης [επτά (7) ημερών εργασίας την εβδομάδα και τα ένσημα που τους αναλογούν θα είναι 25 το μήνα], με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 04/05/2020 έως και την 08/05/2020.

2 Το έντυπο της αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου ή να το προμηθευτούν από τις κατά τόπους τοπικές κοινότητες.

Τα συμπληρωμένα έντυπα μαζί με τα δικαιολογητικά θα συγκεντρώνονται από τον Πρόεδρο, στις κατά τόπους τοπικές κοινότητες. Μετά τη λήξη της προαναφερόμενης προθεσμίας οι αιτήσεις θα παραληφθούν από το Γραφείο Προσωπικού και θα πρωτοκολληθούν από το Πρωτόκολλο του Δήμου. Ή Το έντυπο της αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου με τη δυνατότητα αποστολής: α) ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση admin.dep@0598.syzefxis.gov.gr, β) υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών μέσω τηλεομοιοτυπίας στο fax 2384021226. 1.

Αριθμός θέσεων
Το δημοτικό συμβούλιο με την αρ. 50/31-03-2020 απόφασή του, καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των υδρονομέων ως εξής:


Δείτε ΕΔΩ όλη την προκήρυξη


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.