Τελευταία Νέα:

Ζευγάρια που έχουν χωρίσει αποκαλύπτουν τους 7 λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο




Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός πως πολλά ζευγάρια που έχουν χωρίσει αποκαλύπτουν πως οι λόγοι που τους οδήγησαν στο διαζύγιο είναι οι παρακάτω 7:

#1. Απεύφεγαν συνέχεια τους τσακωμούς- Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι καλό για τα ζευγάρια να τσακώνονται και να μιλάνε ανοιχτά για τα προβλήματά τους.

#2. Aκύρωναν ο ένας τα συναισθήματα του άλλου- Όταν ο αγαπημένος σου θα σου πει κάτι που τον απασχολεί δεν θα πρέπει να τον ακυρώνεις αλλά να λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν όλα όσα σου είπε.

#3. Είχαν άλυτα προβλήματα από προηγούμενες σχέσεις- Όταν κάποιος άνθρωπος έχει βιώσει δύσκολους χωρισμούς και ακόμα πιο δύσκολες σχέσεις, πρέπει πρώτα να λύσει τα θέματά του και μετά να προχωρήσει σε μια επόμενη σχέση.

#4. Ήταν δυσαρεστημένοι ο ένας με τον άλλον και το έδειχναν- Το να μιλάς άσχημα στο άλλο σου μισό χωρίς να του εξηγείς τον λόγο που είσαι εκνευρισμένος δεν είναι σωστό. Ό, τι σε απασχολεί και ό,τι νιώθεις καλό είναι να το μοιράζεσαι μαζί του.

#5. Έλεγαν ψέματα για οικονομικούς λόγους- Είναι γεγονός πως τα ζευγάρια που έχουν χωριστά πορτοφόλια αντιμετωπίζουν συνήθως περισσίτερα προβλήματα ειδικά αν ο ένας είναι πολύ σπάταλος και ο άλλος όχι. Είναι καλύτερο να έχετε έστω κάποιο κοινό πορτοφόλι και από εκεί και πέρα να κάνει ο καθένας κουμάντο στα δικά του χρήματα.

#6. O ένας από τους δύο συνήθιζε να κλείνεται στον εαυτό του- Αν ο ένας από τους δυο σας είναι πιο κλειστός χαρακτήρας τότε θα πρέπει ο άλλος να τον βοηθήσει να ανοιχτεί.

#7. Στην πορεία των χρόνων άλλαξαν- Πολλοί άνθρωποι στην πορεία των χρόνων αλλάζουν γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα στη ζωή τους. Αν είσαι εντάξει με αυτή την αλλαγή και δεν σε επηρεάζει τόσο τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αρκεί να αποδεχτείς τον νέο εαυτό του αγαπημένου σου.

Πηγή: faysbook.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.