Τελευταία Νέα:

Τι αναφέρει το τοπικό Συμβούλιο Φούστανης για την καραντίνα


Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι από σήμερα 1η Απριλίου και για 14 ημέρες, με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Ενότητας Πέλλας και το Δήμο Αλμωπίας, η τοπική κοινότητα Φούστανης τίθεται σε κατάσταση καραντίνας.
Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία για όλους τους κατοίκους. Εξαιρούνται οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι θα μπορούν να πηγαίνουν αποκλειστικά και μόνο στην εργασία τους. Θα υπάρχει μόνιμα αστυνομική επιτήρηση για τη σωστή εφαρμογή των κανόνων. 
Οι ημερήσιες ανάγκες των κατοίκων σε τρόφιμα, φάρμακα κλπ θα εξυπηρετούνται από υπαλλήλους του Δήμου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Δήμο για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη είναι 2384350211 και 2384350202.

Η ψυχραιμία και η αποφυγή σπασμωδικών κινήσεων θα λειτουργήσουν προς όφελος της κοινότητας και του καθένα προσωπικά. «Μένουμε σπίτι - Μένουμε υγιείς».

Με τιμή,
το Τοπικό Συμβούλιο Φούστανης
------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.