Τελευταία Νέα:

Διπλάσια από σήμερα τα πρόστιμα για καταχρηστικές μετακινήσεις


Από τις 21:00 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα διπλασιάζεται το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση από 150 ευρώ σε 300 ευρώ, ενώ θα γίνεται και αφαίρεση των πινακίδων των οχημάτων.

Η μετακίνηση για την παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες, δηλαδή ο κωδικός Β4, θα ελέγχεται αυστηρότερα από τις αρμόδιες αρχές.


Οι εντολές προς τους επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών είναι να μην δείξουν καμία επιείκεια σε περιπτώσεις με αυτό τον κωδικό, όταν δεν υπάρχουν επαρκή δικαιολογητικά, όπως διεύθυνση προορισμού, στοιχεία του ανθρώπου που χρήζει βοηθείας, αποδεικτικό του προβλήματος και ώρα επιστροφής. Φυσικά δεν πρέπει να επιβαίνουν στο αυτοκίνητο πάνω από δύο άτομα.


Τα μέτρα λαμβάνονται σε μια προσπάθεια να αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις για όσους σχεδιάζουν να μεταβούν σε φιλικά ή συγγενικά σπίτια για τις ημέρες του Πάσχα.


Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο εσπερινός της Ανάστασης καθώς και η ακολουθία, θα πραγματοποιηθούν στις εκκλησίες κεκλεισμένων των θυρών, ενώ κλειστά παραμένουν και τα Κοιμητήρια



Φωτογραφία: INTIME

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.